banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Kaçakçılara Jandarmadan operasyon üstüne operasyon
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca şehrin bir çok yerinde yaptıkları rutin aramalar sonucunda yasadışı tütün ve tütün maddeleri kaçak yoldan şehre sokmak isteyen zanlılar üzerlerindeki maddeler ile birlikte yakalandı.



2 Bin Litre Kaçak Mazot…



Birecik ilçe Jandarma komutanlığınca Şanlıurfa-Gaziantep karayolu üzerinde bulunan ve O.A’nın işletmeciliğini yaptığı akaryakıt istasyonunda yapılan kontrolde 2 bin litre kaçak motorin tespit edilerek şahıs hakkında işlem başlatıldı.



Esrar ve Kenevir Kökü Yakalandı



Viranşehir-Nergizli köyünde M.B’ye ait hayvan ahırında yapılan incelemeler sonucu 25  kök kenevir bitkisi bulundu.Şahsına ait olan hayvan ahırda esrar yakalatan kişi hakkında jandarma komutanlığınca işlem başlatıldı.



Siverek-Diyarbakır karayolunda jandarma kontrol noktasında yapıl kontrol sonucu M.K’nin içerisinde bulunduğu araçtan  2.5 kg.esrar,F.A’nın içerisinde bulunduğu araçtan ise  10 gr. Piyasa değeri yüksek olan kubar esrar maddesi yakalandı.



7.656 Paket Kaçak Sigara…



Siverek-Diyarbakır karayolunda dört ayrı noktada yapılan aramada toplam (2.650), Ceylanpınar-Altınköy köyü bölgesinde (5.000) paket kaçak sigara ele geçirildi.



Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.