banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kaçakçılara darbe; 93 bin paket sigara yakalandı

Şanlıurfa'da, polis tarafından düzenlenen üç operasyonda 93 bin paket kaçak sigara ve 8 bin 187 litre kaçak mazot ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

 

Sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma başlatan polis, Diyarbakır Şanlıurfa karayolu, Şanlıurfa girişinde şüphelenerek durdurduğu 63 ET 923 plakalı kamyonda 18 bin paket sigara ele geçirildi. Şüpheli sürücü H. Y. Gözaltına alındı.

 

İkici olay ise yine aynı noktada sabah saatlerine yakın yapılan aramada 63 VE 017 plakalı araç durduruldu. 75 bin paket kaçak sigara yakalandı.

Kamyon sürücüsü Mehmet A. İsimli sürücü gözaltına alındı.

Üçüncü olay ise Eski Akçakale yolunda durumundan şüphelenerek durdurulan kamyonette 8 bin 187 litre kaçak mazot ele geçirildi.

Kamyonet sürücüsü M. Ç. D. İle S. T. Gözaltına alındı.

 

Operasyonlarda ele geçirilen 93 bin paket kaçak sigara ve 8 bin 187 litre kaçak mazot imha edileceği açıklanırken, gözaltına alınan 4 şüphelinin ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.