banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kaçak yakıt tankı ele geçirildi
Şanlıurfa-Gaziantep karayolu üzerinde Çarşamba günü 00.30 sıralarında, faaliyet gösteren, iki ayrı akaryakıt istasyonunda kontrol yapılmıştır. Yapılan kontrol sonucu birinci akaryakıt istasyonunda istasyon sahası içerisine proje dışı gömülü vaziyette bulunan gizli tank içerisinde 2 bin 658 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir. İkinci istasyonda istasyonun arkasında bulunan fıstık bahçesi içerisinde toprak altına gömülmüş bir adet akaryakıt tankı ile istasyon sahası içerisinde proje dışı kaçak akaryakıt depolamak ve satmak amacı ile gömülmüş vaziyette iki adet akaryakıt tankı tespit edilerek kaçak akaryakıt satışını sağlamak için kurulu bulunan düzenek ile birlikte ortaya çıkarılmıştır.



Olayla ilgili olarak E.Ö ve M.Ö isimli (2) şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir. Suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar devam etmektedir.

 

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.