banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Kaçak yakıt kullanan Otobüs bağlanınca, yolcular ortada kaldı

 Emniyet ekipleri tarafından  yapılan kontrolde   özel bir firmaya ait  42 GN 544 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün,  kaçak mazot kullandığı tespit edilmesi üzerine  sürücüsü gözaltına alınarak trfikten men edilince  yolcular  mağdur oldu.

El  konulan otobüsün  yolcuları mağdur olduklarını  belirterek, aracın 45 kişilik olduğunu fakat 54 kişiye bilet satıldığını,  ara koridorda ve bagajda bile yolcuların taşındığını ileri sürdü.

Hasta olduğunu belirten bir yolcu, bu durumdan dolayı mağdur olduğunu söylerken, başka bir yolcu ise aracın içerisinde yaşlıların, hamilelerin ve çocukların olduğunu belirterek, ''Hangi hakla bizi mağdur ediyorlar?  Perişanız. Aldı, attılar bizi dışarı. Gidin ne haliniz varsa görün dediler. Bu nasıl bir firma bilmiyoruz ki. Savcıdan da şikâyetçiyiz. Hangi hakla bu kadar insanı bırakıyor buraya.''diyerek adeta isyan etti.

Otobüs Yolcularından Eyüp Kayalı, araçta kaçak mazot kullanıldığından dolayı bağlandığını belirterek, ''Görevliler bizi mağdur etti. Savcı bizi zor durumda bıraktı. Bu insanların hepsini buraya gönderdi. Hâlbuki ceza yazabilirdi otobüse.'' diye konuştu.

Çocuklarıyla seyahat eden bir anne ise ''Saat  3'ten beri buradayız. Çoluk çocuk perişan olduk. Çok zor durumdayız.  Bütün yolcular, firmadan şikâyetçidir.”dedi.    (Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.