banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Kaçak sigara ve uyuşturucu yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü görevlilerince Şanlıurfa genelinde "Sigara Kaçakçılığı ve Uyuşturucu ile Mücadele" kapsamında yapılan operasyonlar sürüyor.  

Şanlıurfa'nın farklı bölgelerinde düzenlenen üç farklı operasyonda yüklü miktarda kaçak sigara ile diğer bir operasyon sonucu 1250 gram esrar maddesi ele geçirildi. İşte operasyonların detayları.

 Şanlıurfa Diyarbakır yolu otoban girişinde 23.01.2010 günü yapılan kontrollerde durdurulan 27 D… Plakalı araç içerisinde toplam: 4010 karton (40100 paket) prestij marka gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek araç sürücüsü K.C. isimli şahıs ile birlikte bu araca öncülük eden 21 G… plakalı araç sürücüsü K.A. isimli şahıslar yakalanarak gerekli yasal işlem başlatıldı. 

               Şanlıurfa Akabe mevkiinde 02.02.2010 günü yapılan kontrollerde 31 Z …. Plakalı araç içerisinde zulalanmış şekilde toplam 444 karton (4440 Paket) değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, araçta bulunan Ş.Ö. ve Y.Ö. isimli şahıslar yakalanarak haklarında gerekli yasal işlem başlatıldı.  

               Selçuklu Mahallesinde 03.02.2010 günü E.D. ‘ ye ait ikamette yapılan aramada toplam 448 karton ( 4480 paket ) değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. E.D. isimli şahıs yakalanarak gerekli yasal işleme başlandı.  

               Türk Meydanı Mahallesi bila sayılı ikamette 03.02.2010 günü yapılan operasyonda 84 paket gazete kâğıtlarına sarılı vaziyette satışa hazır toplam daralı ağırlığı 1.250 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili A.Z.T. isimli şahıs yakalandı ve hakkında gerekli yasal işlem başlatıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.