banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kaçak sigara operasyonu; 26 gözaltı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda Şanlıurfa’dan doğu illerine getirilen kaçak sigaraları temin ederek batı illerine kargo ve nakliye araçları ile dağıtımını gerçekleştirdikleri tespit edilen Şahıslar, gözaltına alındı.



Şanlıurfa, Akçakale, Gaziantep ve Bursa illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 8 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Operasyon kapsamında Şanlıurfa’da 9 Şüpheliye ait ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 87 bin 940 paket kaçak sigara ele geçirildi. 2011 yılı içerisinde Şanlıurfa ve Gaziantep’te yapılan operasyonlarda ise 335 bin 770 paket gümrük kaçağy sigara, 2 bin 200 adet gümrük kaçağı puro, ve bunların naklinde kullanılan 9 araç ele geçirilerek 18 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

GAPHA

Video






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.