banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Kaçak kazı yapan 63 kişi gözaltına alındı

Mersin'de çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen kaçak kazı operasyonlarında 63 şüpheli gözaltına alındı.

MERSİN - Mersin’de jandarma ekipleri tarafından çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen 20 farklı kaçak kazı operasyonlarında toplam 63 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Silifke’nin Ayaştürkmenli Mahallesi’nde D.K, B.O, O.D, A.S, E.T, K.B.Y. ve Y.E. isimli toplam 7 şahsın kaçak kazı yaptığı sırada yakalandığı belirtildi. Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte, bir adet hilti ve 7 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildiği ifade edildi.


Öte yandan, 12 Şubat 2014 tarihinde başlatılan “Mirasına Sahip Çık Geleceğine Umut Ol” projesi kapsamında 20 kaçak kazı olayında toplam 63 şüpheli yakalandığı ve adli makamlara sevk edildiği bildirildi. (Osman Öksüz- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.