banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Kaçak Elektrikten üç gözaltı

 
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Mil köyünde Jandarma ekipleri ve DEDAŞ görevlileri yaptıkları kontrollerde M.S.K., İ.C.ve A.Y.'nin evinde ve sulama arazilerinde kaçak elektrik kullandığını tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.S.K., İ.C.ve A.Y. ifadeleri alınmak üzere Karakola götürüldü. Savcılık tarafından ifadeleri alınan M.S.K., İ.C.ve A.Y. serbest bırakıldı.

- ŞANLIURFA'DA BİR OKULA GİREN HIRSIZ SU MOTORUNU ÇALDI 

Şanlıurfa'da bir okula giren bir kişi su motorunu çalarak kayıplara karıştı. Şahıs daha sonra jandarma tarafından kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Muratlı köyünde meydana gelen hırsızlık olayında, E.K. isimli şahıs, köy okulunun su motorunu çalarak kayıplara karıştı. Sabah okula gelen öğretmenler, su motorunun olmadığını fark ederek Jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucu olaya karışan E.K.'yi yakaladı. Gözaltına alınan E.K. ifadesi alınmak üzere Karakola götürüldü. Savcılık tarafından ifadesi alınan E.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- KOCASI TARAFINDAN DARP EDİLEN KADIN YARALANDI 
Şanlıurfa'da kocası tarafından darp edilen bir kadın hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Durak köyünde M.A. ile kocası C.A. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine C.A. eşi M.A.'yi darp etti. Komşuları tarafından güçlükle sakinleştirilen C.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, M.A. ise sağlık ocağına götürülerek tedavi altına alındı. Savcılık tarafından ifadesi alınan C.A. serbest bırakıldı.

- ŞANLIURFA'DA YÜKSEKTEN DÜŞME 

Şanlıurfa'da evinin damından düşen bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Üçdirek köyünde meydana gelen olayda, A.Z.Ç. evin damında dolaşırken, dengesini kaybetmesi üzerine aşağı düştü. Yakınları tarafından fark edilen A.Z.Ç. özel bir otomobille Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.Z.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA HIRSIZLIK OLAYI 

Şanlıurfa'da hırsızlık olayına karışan 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Eyyüp Nebi Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında, Mustafa S.'ye ait evinin önünde park halinde bulunan 63 KL 941 plakalı motosikleti çalan A.K. ve E.K. kayıplara karıştı. Sabah motosikletinin olmadığını fark eden Mustafa S. polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri burada incelemelerde bulundu. Daha sonra polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucu motosikleti Komiser Şakir Mahallesi'nde buldu. Olaya karışan A.K. ve E.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA 700 TL DEĞERİNDE KABLO ÇALINDI

Şanlıurfa'da bir iş yerinden 700 TL değerinde elektrik kabloyu çalan hırsızlar yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Sanayi Sitesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında Ahmet Ö'nün iş yerine giren M.Ş., Y.B. ve M.Ş. toplam değeri 700 TL olan elektrik kablolarını çalarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen Ahmet Ö., elektrik kablolarının çalındığını fark etmesi üzerine polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri burada incelemelerde bulundu. Daha sonra polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucu olaya karışan M.Ş., Y.B. ve M.Ş.'yi çaldıkları kablolar ile
birlikte yakaladı. Gözaltına alınan M.Ş., Y.B. ve M.Ş. ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.