banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kablolar çalındı Siverek karanlığa gömüldü

Siverek ilçesinde son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi eklendi. Siverek Belediyesi, son bir ay içerisinde caddelere aydınlatma amacıyla kurduğu direk kablolarının çalındığını ve lambaların tahrip edilmesinden dolayı zararın 20 bin TL olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Siverek Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğünde görevli elektrik mühendisi Mehmet Seval, belediyenin aydınlatma amacıyla kurduğu direklerin ileti kablolarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını belirtti.

Seval, “Son bir ay içinde yaklaşık 20 bin TL değerinde elektrik kablosu çalındı. Onlarca lamba kırılarak zarar verildi. Aydınlatma direklerine zarar verip kablo çalanlar hakkında şikâyette bulunduk” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.