banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Jandarma'dan Bayram Sürprizi..

Şanlıurfa İl Jandarma Karakolu personeli, bayram uygulaması kapsamında kimlik kontrolü için durdurdukları araçlardaki sürücülere ve yolculara önce bayram şekeri ve kolonya ikramında bulundu ardından da uyarılarda bulundu.

 

Şanlıurfa’nın en konuklu beldesindeki arama kontrol noktasında görev yapan askerler, vatandaşları bu sefer kimlik kontrolü için değil bayramlarını kutlamak ve bayram şekeri ikram etmek için durdurdu. Şanlıurfa Jandarma Karakolu personeli bayram boyunca hem vatandaşların bayramını kutlayıp bayram şekeri dağıttı hem de kimlik kontrolü yaptı. Konuklu jandarma karakolunda görevli Mehmetçikler, Arefe gününde yaklaşık 20  araca ve yaklaşık  olarak 35 kişiye şeker  ve kolonya ikramında bulundu. Askerlerin yapmış olduğu bu uygulamadan vatandaşlar ve araç sürücüleri memnun olurken araçlarda yolculuk eden bazı kadınlar da kendilerine şeker ikramında bulunan askerlere, “Sizlerinde bayramı mübarek olsun, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda ailenize kavuşun” diye dua ederken Mehmetçikler de yolculara “ Sağ olun ve teşekkür ederiz” diye karşılık verdi. Emniyet kemeri takmayan otomobil sürücülerini ve yolcularını uyaran Jandarma yetkilileri, motora kasksız binen sürücüleri de uyardı. Her şeyden önce can güvenliğinin önemli olduğunu hatırlatan Jandarma görevlilerinin bayram uyarısını dinleyen şoförler özür dileyerek sağlıkları ve canları için kurallara uyacaklarına söz verdiler. Jandarmanın bu bölgede ilk kez kendilerinin kimlik kontrolü veya araç kontrolü için durdurmadıkları için şaşkın olduklarını ifade eden sürücüler ve yolcular, Jandarmanın bayram kutlamasını ve ikramlarını büyük bir memnuniyetle karşıladılar.

 

Haber/Abdullah TOPRAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.