banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Jandarma son anda fark etti

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi yakın bölgede İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması sırasında durdurulan bir minibüste PKK’li oldukları ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Jandarmanın aracı durdurması üzerine araçta bulunan şahıslar Suriyeli olduklarını ve Kobani'ye YPG saflarında IŞİD'e karşı savaşmaya gittiklerini söyledi.

Yapılan incelemelerde araçta bulunan şahısların üzerinde çıkan Suriye Arap Cumhuriyeti kimliklerinin sahte olduğu belirlendi. Gözaltına alınan kişiler Mehmet Akif İnan hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldüğü bildirildi.

Ayrıca; son günlerde birçok gencin PKK’liler tarafından kandırılarak Kobani’ye götürüldüğü, ailelerin ise korkudan bunu kimseye söyleyemediği belirtiliyor. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.