banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Jandarma bu kez ağır yük taşıyan araçların denetledi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, Şanlıurfa iline bağlı (13) ilçede eş zamanlı olarak Asayiş unsurlarının desteği ile Jandarma Trafik timlerinin sorumlu olduğu yollarda trafik güvenliğinin arttırılması maksadıyla ‘’yük taşımacılığı yapan araçları/römorkların altına girmesini önleyecek ‘’arka ve yan koruma çerçevesi’’ ile özellikle geceleyin görünürlüğü ve fark edilmeyi arttırıcı “arka işaret levhası ve reflektör”, ‘’ağır yük taşıyan araçların’’ denetimi icra edilmiştir.
Denetimler sonucunda; (805) adet Tır, Kamyon, Kamyonet,Traktör ve römorkları denetime tabi tutulmuş, denetim esnasında 2918 sayılı karayolları trafik kanunun 31/1-a ile 32’inci maddelerine aykırı duruda olan diğer kusurları bulunan araç ve sürücülerine (34.156 TL) trafik cezası kesilmiş ve şartları uymayan ve tehlikeli durumda bulunan (37) araç trafikten men edilmiştir.
Aynı gün Karaköprü İlçe Jandarma komutanlığına bağlı Asayiş unsurları ile Jandarma trafik timlerinin katıldığı eş zamanlı uygulamada DRONE destekli araç kontrolü yapılmış ve kontrol noktasında uygulamayı gören ve trafik yönünden eksikliği bulunan sürücülerin trafik cezası almamak için sürücü değişimi yapmış oldukları Drone sayesinde tespit edilerek, sürücüler hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Tum ulusal kanallarda çıkan 500 ytk da bayan dr un hayvanoglu hayvan bir erkek hemserimiz tarafindan darp edilmesi haberi Urfa nin guzel reklamini yapti. Sonra buraya niye uzmankasmis dr gelmiyi Ayntepe Adanaya gidiyiz diye hayiflaniyorsunuz. Daha çok hayiflanirsiniz