banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

izol devteşti mahallesini gezdi

        Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol ve beraberindeki birim amirleri Devteşti Mahallesi’ni gezdi.

      Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın başkanlığında mahalle muhtarlarının katılımıyla El Ruha Oteli’nden gerçekleştirilen 6 farklı toplantının ardından tekrar başlatılan mahalle gezileri kapsamında kentin Devteşti Mahallesi’nde incelemelerde bulunuldu.

     Başkan Yardımcısı İzol ve beraberindeki birim amirleri, Devteşti Mahallesi gezisi sırasında bölgede yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde denetleme imkanı yakaladı.

     Başkan Fakıbaba’nın yokluğunda bile belirlenen mahalle gezilerinin rutin olarak sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Yardımcısı İzol, Belediye başkan yardımcıları ve birim amirleri olarak başkanımızın il dışında olduğu günlerde bile rutin mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Amacımız yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleme ve mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm üretmektir. Hedefimiz Şanlıurfa’nın tüm mahallelerini teker teker dolaşmak ve mevcut sorunların çözülmesini sağlamaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.