banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

İvana Sert: Müslüman olabilirim
Geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajında "Geceleri Kuran okuyorum. Türkçe mealini okumak huzur veriyor. Rahatlayıncaya kadar okurum. " sözleri ile dikkat çeken İvana Sert "Müslüman olabilirim" dedi.

Habertürk TV'de ekrana gelen 1 Gün programında Simge Fıstıkoğlu'nun sorularını yanıtlayan sosyetik güzel İvana Sert, "Bizimlesin adlı kitabıyla ilgili bilgi verirken" samimi itiraflarda bulundu. Sert, Müslüman olmayı düşündüğünü söyledi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kur'an okumaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden sosyetik güzel, kutsal kitabı okuyabilmek için başını da örttüğünü de söyledi.

İvana Sert Müslüman olmayı düşünüp düşünmediği yönündeki soruya da şu sözlerle yanıt verdi: Bana hediye olarak gelen Kur'an'ı alıp okudum, kitabı okuyabilmek için adabına uygun olsun diye başımı örttüm. İleride Müslüman olmayı da düşünüyorum. Kitabı okuyunca duygusal olarak çok etkilendim zaten.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.