banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İTTİHAD'dan yeni faaliyete giren medreseye ziyaret

Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Mardin İl Temsilcisi Molla Fesih Memiş, beraberindeki bir heyetle Yeşilli İlçesi Kabala Mahallesi’nde ibadete açılan Hacı İsmail Kaya Camisi ve Medresesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hacı İsmail Kaya Camii ve Medrese İmam Hatibi Molla Emin Konak tarafından karşılanan İTTİHAD heyeti, cami ve medrese hakkında detaylı bilgi aldı.

Âlimler ve Medreseler Birliği’ni (İTTİHAD) faaliyetleri hakkında bilgi veren İTTİHAD Mardin İl Temsilcisi Molla Fesih Memiş, şuan İTTİHAD’a bağlı 67 medresede eğitimin verildiğini aktardı. Binlerce öğrencinin medreselerde ilim tahsis ettiğini kaydeden Memiş, bunun yanında birçok medrese inşaatının da devam ettiğini dile getirdi.

Daha sonra Hacı İsmail Kaya Camii ve Medrese İmam Hatibi Molla Emin Konak’a İTTİHAD tanıtım kataloğu ve dergisi hediye edildi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak, İTTİHAD’ın çalışmalarından haberdar olduğunu dile getirerek başarıların devamını diledi.

İTTİHAD heyeti, daha sonra cami ve medreseyi gezdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.