banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İtfaye Aracı Alınıyor

Şanlıurfa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale İşleri Birimi'nce "1 Adet Yangın ve Acil Kurtarma Aracı Alım İşi" ihale edildi.

Avrupa Birliği'nce finanse edilen GAP Bölge Kalkınma İdaresinin Koordinasyonu'nda Merkezi Finans İhale Birimi ve Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülen GAP Bölgesinde Sele Maruz Kalan Alanlarda Sel Riskinin Azaltılması (GAPSEL) Projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen "Bölgesel Afet Merkezi"nde kullanılmak üzere 1 adet çok amaçlı "Yangın ve Acil Kurtarma Aracı Alımı" için Belediye Encümen Salonu'nda bir ihale gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 1 firma katılım sağladı. Yangın, deprem, su baskınları v.b afet durumlarında kullanılacak olan 1 Adet "Yangın ve Acil Kurtarma Aracı" için Ankara Çelik Yangın Güvenlik Sistemleri San. Tic. A.Ş 177 Bin Euro teklif sundu.

İhale sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, ihalenin komisyonca değerlendirileceğini ve sonucunun önümüzdeki günlerce kamuoyuna aktarılacağını ifade etti.

İnşaatı ŞUTİM bitişiğinde devam eden Bölgesel Afet Merkezi'nin son durumu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Arslan göreve geldikleri günden bu yana itfaiye teşkilatının güçlendirilmesi adına ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.