banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

İşte Harran Üniversitesini Tercih Eden Öğrenci sayısı


Yüzde 95 lik bir dilimle tercih edilen Harran üniversitesi, tercih edilmenin yanında üniversite olarak, ülke ve bölge eğitiminde büyük bir misyonu üstlenip,  bu alanda kendisinden önce kurulan birçok üniversitenin önüne geçti.
Harran üniversitesinin kendisini aştığını ifade eden Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu: sevinçli olduklarını, Harran üniversitesinin tercih edilen bir üniversite olduğunu ifade etti.
Mutlu açıklamalarında: tercih edilmek güzel bir konu, bu tercihin yanı sıra bilimsel başarılarda da üniversitemiz güzel bir konumda. Tabi bu bize ağır bir sorumluluk yükleyip daha çok çalışmamızı gerektiriyor. Dedi.
Birkaç ilçe meslek yüksek okulları hariç tüm branşların yüzde yüz dolduğunu söyleyen rektör Mutlu, kayıt yaptıracak  olan öğrenciler  ve ek kontajan, özel yetenek sınavları ve yabancı uyruklu öğrencilerle  öğrenci sayılarının 20 bine ulaşacağını söyledi.
Bu rakamın Şanlıurfanın gelişmesi, tanınması noktasında önemine vurgu yapan Rektör Mutlu,
02-06 Eylül tarihinde Osmanbey yerleşkesinde yapılacak kayıt mekânlarının tüm hazırlıklarının bittiğini, gelecek öğrenciler için geçmiş dönemlerde olduğu gibi Öğrencilerin mağdur olmamaları ve üniversiteye çabuk ulaşmaları için şehirlerarası otobüs terminallerine danışma merkezi ve ulaşım aracı koyacaklarını söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.