banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

İşte Bahçelievler 2. Sokağın yeni yüzü
Zemin kaplamalarından tutun görüntü kirliliği oluşturan sıva-boya, tabela v.b olumsuzlukların ortadan kaldırıldığı Bahçelievler 2. Sokakta (119. Sokak) şimdi ise Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinin işbirliğinde örnek bir trafik uygulamasına imza atılıyor.

Eskiye nazaran yepyeni yüzüyle Urfalıların hizmetine açılan caddede “Tek Yön Araç Parkı” sistemiyle trafik akışına hız kazandırılıyor. Uygulamadan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, işyerlerinde veya caddede alışveriş yaparken daha rahat nefes aldıklarını ifade ediyorlar.
Uygulama hakkında görüş bildiren Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin İzol, “Fen İşleri Müdürlüğümüzce bölgede yürütülen zemin kaplama çalışmasının ardından buradaki esnafa rahatlık sağlamak amacıyla örnek bir araç parkı uygulaması başlattık. Bu uygulama görüntülerde görüldüğü gibi hem bizim trafik zabıtası arkadaşlarımız tarafından hem de emniyet ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Biz esnafımızdan ve halkımızdan rica ediyoruz. Bu uygulamada görev alan arkadaşlarımıza yardımcı olsunlar. Urfa hepimizin. Bu kurallara riayet etmelerini istiyoruz” dedi.
DEĞİŞİM VATANDAŞI HAYRETE DÜŞÜRÜYOR
Şanlıurfa Belediyesi’nce yürütülen bu çalışmaları büyük beğeni ile karşıladıklarını ifade eden Bahçelievler Mahallesi Sakinleri projede emeği geçen başta Belediye Başkanı Fakıbaba olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini söylediler.
Yaşının 80’e yakın olduğunu belirten bir vatandaş, “ Yaşım 78, 80. ben daha böyle bir cadde görmedim. Bundan daha güzel bir şey olur mu? Allah bu hizmeti bize nur namet verdi. Daha ne yapalım. Her yer temiz oldu, güzel oldu. Döşendi daha ne olsun” dedi.
Çalışmaları oldukça yerinde bulan diğer bir vatandaş ise, “Caddeyi eski haliyle kıyasladığımızda yerlerin daha düzenli ve temiz olduğunu görüyoruz. Araçların tek yönlü park ettiklerini görüyoruz. İnsanların caddede geliş gidişleri daha düzenli. Bahçelievler’i daima böyle görmek istiyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.