banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

İstanbul'da PKK operasyonunda 4 kişi yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, PKK ‘lilere yönelik, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteğiyle önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona k verdi.

Polis ekipleri, çevik kuvvet polislerinin aldığı geniş güvenlik altında özel harekat polisleri ve polis helikopterlerinin de havadan desteği ile Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Bağcılar'da tespit edilen 8 farklı adrese baskınlar gerçekleştirdi.

PKK yanlılarının izinsiz gösterileri sırasında çeşitli iş yerleri, kamu binaları ve araçlara molotofkokteylleri ile saldıranlara yönelik olduğu öğrenilen operasyon kapsamında 4 şüpheli, gözaltına alınırken, zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalar devam ediyor.

(İLKHA)  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.