banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Son dakika! İstanbul'da polis aracına bombalı saldırı

İstanbul Vezneciler'de polis otobüsünün geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralılar olduğu bildiriliyor.


İstanbul Vezneciler'de bulunan Beyazıt polis karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında sabah saatlerinde polis otobüsünün geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Park halindeki aracın patlatılması sonucu meydana gelen olayda çok sayıda yaralılar olduğu bildiriliyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlamanın nöbet değişiminden dönen polisleri taşıyan çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında park halindeki otomobilin patlatılması sonucu meydana geldiği ve çevredeki binaların da camlarının kırıldı.bildirildi.

Öte yandan bombalı saldırı olayının ardından, doğalgaz kaynaklı ikinci bir patlamanın da meydana geldiği öğrenildi.

Polis otobüsünün ters döndüğü olay yerinde sağlık ekipleri yaralılara müdahale ediyor.

Olayla ilgili ayrıntılar gelecek… (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.