banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

İstanbul Beykozda düşen helikopterde hayatlarını kaybeden, biri çocuk 4 kişinin ölümlerindeki gerçekler yürekleri yaktı

İstanbul Beykozda düşen helikopterde hayatlarını kaybeden, biri çocuk 4 kişinin ölümlerindeki gerçekler yürekleri yaktı. Pilot Komiser Murat Güçlünün, batan helikopterden kapıyı açarak çıkmayı başardığı ancak ayağına dolanan emniyet kemerinden kendisini kurtaramadığı için boğularak can verdiği ortaya çıkarken, 9 yaşındaki Abdülkadir Tarık Bilgenin ise emniyet kemerinin boynunu kırması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

helikopter.20110525091521.jpgHabertürk Gazetesinin sualtındaki görüntülerine ulaştığı helikopterde hayatını kaybeden diğer pilot Mehmet Oray Sarıçayın cesedi çıkarıldıktan sonra nabzı attığı ancak tüm müdahalelere rağmen geri döndürülemediği belirtildi. Oğluyla ölüme giden Ragıp Ali Bilgen ise helikopterin arka tarafında, 2 metre mesafede bulundu.

MÜDÜRÜN KARTVİZİTLERİ DAĞILMIŞ
Sualtı görüntülerinde, tek motorlu Alouette tipi helikopterin çarpmanın şiddeti ile camlarının patladığı, gövdesinde derin ezikler oluştuğu ve pervanelerinin kırıldığı görüldü. Batmaya başladıktan sonra ters dönerek dibe oturduğu saptanan helikopter görüntülerinde, küçük çocuk ile pilot Güçlünün ölümlerine neden olan emniyet kemerleri de dikkat çekti.

Kazada hayatını kaybeden Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgenin sualtına yayılan kartvizitleri ise yürek yaktı. Sualtı ve suüstünden çekilen görüntüler ile olay yeri inceleme tutanakları ve tespit raporları, soruşturma dosyalarına konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.