banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İsrailli şirkete kaçak ihracat davası

Aralarında Köylü Konfederasyonu, Cimade, Fransız Yahudi Barış Birliği (UJFP) ve Uluslararası Filistin Halkını Koruma Sivil Kampanyasının (CCIPPP) bulunduğu örgütler Agrexcoyu Tarımdaki sömürgeciliğin bir numarası olarak niteledi.

Avukat Gilles Devers de Paris yakınlarında, Creteilde bulunan ticari mahkemedeki davasının ekim başında görüleceğini söyledi.

Örgütler, Agrexcodan ürünlerinin geldiği yeri belgelemesini istiyor. Devers, şirketin Avrupanın yalnızca 1948 sınırlarını tanıyan ekonomik iş birliği anlaşmalarına uyup uymadığını kanıtlamasını istediklerini belirtirken, Birçok ürünün Filistinden özellikle de Batı Şeriadan geldiğini biliyoruz ifadesini kullandı.

İsrailin Paris Büyükelçiliği ise böyle bir şikayet ya da boykot fikrinin dayanılmaz olduğunu belirten açıklamasında, Telavivin uluslararası taahhütlerine uyduğunun altı çizildi.

AA


Etiketler:  İsrail Şirket 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.