banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins SAT2 tipi şap virüsü

İsrail Sığınaklara Kaçıyor, Sıra Sende İsrail!

 İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, BM Genel Sekreteri Ban, ABD Dışişleri Bakanı Kerry ve Almanya Başbakanı Merkel'i telefonla arayarak Gazze'ye yönelik saldırıları savunduğu ve ülkesine füze atılmasının uluslararası toplum tarafından kınanmasını istediği bildirildi.

HAMAS DİMONA'YI FÜZEYLE VURDU

Öte yandan bu gece Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ilk kez İsrail'in güneyindeki Nakab bölgesindeki Dimona kentine M-75 tipi füze saldırısında bulunduğunu açıkladı.

BM GÜVENLİK KONSEYİ ACİL TOPLANTIYA ÇAĞRILDI

Arap ülkeleri, İsrail'in Filistinlilere karşı zalimce katliamını görüşmesi için BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.

Filistin'in BM Büyükelçisi Riyad Mansur, toplantının bugün yapılmasını beklediklerini ifade etti. Mansur, "Güvenlik Konseyi'nin sorumluluk üstlenerek halkımıza karşı bu saldırıyı durdurmasını istiyoruz." dedi.

İsrail'in son 2 günde havadan ve denizden düzenlediği saldırılarda çoğu sivil 44 kişi hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.