banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

İSMEDDER'den gazeteciler günü mesajı

İstanbul Medya Mensupları Derneği (İSMEDDER) ‘10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda, “Dünyanın dört bir tarafında objektif ve tarafsız kimlikleriyle hakikatin anlaşılması doğrultusunda doğru haberlere imza atmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan gazetecilerin bu günü ve her günü mübarek olsun!” ifadelerine yer verildi.

“Bu günün(m)üz ve her günün(m)üz esenlik, mutluluk ve hayırla dolsun!” denilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bile görevlerini hakkıyla yerine getirmek için savaş ve barış ortamında ayırım gözetmeksizin deklanşöre yoğunlaşan meslektaşlarımızın tüm günleri ve zamanları hayırlı ve doğru haberlere vesile olsun! Büyük fedakarlıklar sergileyerek hakla batılın, doğruyla yalanın, gerçekle sahtenin arasındaki tereddüdü ortadan kaldırarak kamuoyunu aydınlatan medya mensuplarının anlaşılmasına da, bu gün, vesile olsun!”

Mesajda son olarak, “Özellikle İslam dünyasında devam eden çatışma ortamlarının son bulması için ekilen fitne tohumuna kalemleriyle dikkat çeken ve güdülen hıyanetin ortaya çıkarılmasında cehd edip ‘çalışan gazeteciler günü’ hayırlı olsun! Güzel haberler temennisiyle, kalın sağlıcakla siz değer katan değer sahibi meslektaşlarımız!” denildi. (Muhsin Şenol - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.