banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Güzeller de gidiyor...

Yüksek Askeri Şura kararıyla başka bir göreve ataması gerçekleştirilen 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güzeller’ için vedai ziyareti düzenlendi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında yapılan veda ziyaretine katılan Başkan Fevzi Demirkol, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki üst düzey rütbeliler ile de görüştü. Askeri kalkışma girişimi sonrasında Tugay Komutanlığı’na atanan ve açıklanan son Yüksek Askeri Şura kararıyla başka bir göreve tayin edilen Tuğgeneral İsmail Güzeller ile de görüşen Başkan Demirkol, ziyaretin sonunda da açıklama yaptı.

Asker kılıklı teröristlerin gerçekleştirmek istediği kalkışmayı, peygamber ocağı ordunun ana unsurlarının engellediğini vurgulayan Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“15 Temmuz darbe girişimi silahlı kuvvetlerine bir grup asker kılıklı terörist karışmıştır. Peygamber ocağı askerimizin, ordumuzun ana unsurları demokrasimize, milli iradeye, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkmıştır. O bakımdan bu hassasiyeti gösteren, değerlerine sahip çıkan tüm güvenlik güçlerimize, tüm silahlı kuvvetler mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bugün burada bulunmamızın sebebi Tugay Komutanımızın görev değişikliği sebebiyle Şanlıurfa’ya vedasıdır. Ordu millet bütünleşmesi, devlet millet bütünleşmesi için çok faydalı hizmetler yapmışlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Öte yandan ziyarette Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.