banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İslami Kuruluşlar ABD Terörünü Tel'in Edecekler!
İslami Kuruluşlar ABD Terörünü Tel’in Edecekler!
İslami kuruluşlar, Usame Bin Ladin’in ABD birliklerinin Pakistan’daki operasyonuyla şehit edilmesini ortak bir basın toplantısıyla tel’in edecekler.

ABD'nin Pakistan'daki kanlı baskınının bir terör olduğunu belirten İslami kuruluşlar, yargısız infazla şehit edilen Usame Bin Ladin için ortak bir açıklama yapacaklar. 5 Mayıs Perşembe günü 12.00'de Reşadiye Otel'de yapılacak toplantıda ABD'nin hukuk tanımazlığı bir kez daha tel'in edilecek.

Yapılan basın duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Amerikan ordusuna ait birlikler Pakistan topraklarına girerek Usame bin Ladin'i ve yanındakileri katletti. Dilediği ülkeyi işgal edip dilediği yerlerde katliamlar yapan, operasyonlar düzenleyen ABD'nin bu son terörü bir kez daha uluslararası hukuku hiçe saydığını ve istediği zaman çiğneme iradesini kendinde gördüğünü ortaya koydu.

ABD'nin bu hukuk tanımazlığını ve katliamını protesto etmek üzere çeşitli İslami kuruluşların ortak gerçekleştirecekleri basın açıklamasına tüm medya mensuplarını bekliyoruz."

 

Tarih: 5 Mayıs 2011 Perşembe

Saat: 12.00

Yer: Reşadiye Otel Fatih (Fatih Camii girişi)

 

HAKSÖZ-HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.