banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

İslahiye'de hacı adayları dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2015 yılı hac organizasyonu kapsamında Gaziantep’in İslahiye ilçesinden kutsal topraklara gidecek 33 hacı adayı için İslahiye Dervişiye Merkez Camisinde uğurlama töreni düzenlendi.

Hacı adaylarını uğurlama törenine İslahiye Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Mideoğlu, çok sayıda hacı adayı yakını ve görevliler katıldı.

Programda hacı adayları ile uğurlamaya gelen yakınları duygulu anlar yaşadı. Programda hacı adaylarına hac ibadeti sırasında yapılması gereken konular anlatıldı.

Hacı adaylarına karanfil dağıtan Belediye Başkanı Mideoğlu, hacı adaylarından dua talebinde bulunarak, hac ibadeti için kutsal topraklara giden hacı adaylarının haclarının mebrur bir hac olması temennisinde bulundu.

Program ardından  yakınlarıyla vedalaşan hacı adayları, toplu resim çektirdikten sonra,  dualarla kutsal topraklara uğurlandı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.