banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

IŞİD'e katılmak isterken sınırda yakalandılar

Akçakale -Suriye sınır hattından Suriye’nin Tellebyad ilçesine kaçak yollarla geçmek isteyen İstanbullu bir aile aile gece saat 23.00 sularında sınırda görev yapan askerler tarafından yakalandı. Aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu on beş kişilik ailenin IŞİD’e katılacağı belirtildi.

IŞiD’a katılacakları gerekçesiyle gözaltına alınan aile den G.T(45),D.T(43),O.T(41) B.T(41),M.T(38),H.D(44)D.D(12)D.G(34),K.G(15),M.T(1),R.T(13),Ş.T(18),M.G(12) Akçakale Devlet Hastanesine sağlık kontrolleri için getirildi. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra şahıslar karakola götürüldü.

Öte yandan Suriye uyruklu Huriye Humedi ve Nasır Humedi iki şahıslarında aynı saatlerde yakalanıp hastaneye oradan da gözaltına götürdü. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.