banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

IŞİD'e katılmak istedikleri iddia edilen 12 kişi yakalandı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yapılan yol kontrolleri sırasında Suriye'ye giderek IŞİD'e katılmak istedikleri iddia 12 kişi yakalandı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep'in Karkamış, Oğuzeli, Nizip ilçeleri yol ayrımında yapılan yol kontrolünü fark eden 27 S 6058 plakalı minibüs hızla uzaklaşmaya başladı. Jandarmanın bir süre kovaladığı minibüs yakalandı.

Araçta yapılan kontrolde Suriye'de IŞİD'e katılmak istedikleri iddia edilen sürücü A.K, Türkiye vatandaşları M.U, H.U, A.K. ve çocukları M.K, H.M.K, F.K, İ.K. ile yabancı uyruklu N.M.K, A.M.K, K.S.N ve A.M.K. olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı.

Açıklamanın devamında, yakalanan kişilerin haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte bugün adli makamlara sevk edildikleri belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.