banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

'IŞİD bombacısı' tedavi gördüğü hastaneden kaçmış

'IŞİD bombacısı' olduğu iddia edilen Suriyeli Mahmoud Al Ghanim'in, tedavi için götürüldüğü Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nden kaçtığı ortaya çıktı.

'IŞİD bombacısı' olduğu iddia edilen Suriyeli Mahmoud Al Ghanim'in (30) tedavi için götürüldüğü Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nden üzerindeki pijamalarla 12 Aralık günü kaçtığı ortaya çıktı. Hastane yönetiminin firarı bildirmesi üzerine arama çalışması başlatan geçen polisin, Suriyeli Ghanim'i henüz bulamadığı belirtildi.

İddiaya göre, Erzurum'un Aşkale ilçesindeki sığınmacıların idari gözetim altında bulundurulduğu Kabul Barınma ve Geri Gönderme Merkezi'nde tutulan Mahmoud Al Ghanim, ayağındaki bir rahatsızlıktan dolayı geçen 12 Aralık Cumartesi günü, polis eşliğinde Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Buradan kaçan Suriyeli Ghanim’ın kaçtığı ise hastane yönetiminin 155'e durumu bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Polis eşkâli ve kimliği belirtilen Suriye uyruklu Mahmoud Al Ghanim'in yakalanması çalışma başlattı.

Polis, şehirlerarası otobüs terminali, havalimanı, tren garı ve şehir çıkışındaki uygulama noktalarında, araç ve otobüsleri durdurarak kimlik kontrolü yaptığı, Jandarmanın da katıldığı uygulamalara karşın Ghanim bulunamayınca bütün il emniyet müdürlüklerine söz konusu şahsın yakalanması için bilgi verildiği belirtildi.

Öte yandan Erzurum'daki yetkililer Suriyeli Mahmoud Al Ghanim'in, ülkesinde basit suçtan aranan bir kişi olduğunu ileri sürdü. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.