banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

İşhanındaki yangın büyümeden söndürüldü

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Bozoklar Mahallesi Kaptan Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir işhanının çatı katındaki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi ile kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 5 araç ve 13 personelle yangına müdahale etti.

Yaklaşık 20 dakika süren çalışmalar sonunda söndürülen yangında ölen yada yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, yangına zamanında müdahale ile işhanında bulunan yaklaşık 400 bin dolar değerindeki tekstil malzemeleri ile makinelerin zarar görmediği öğrenildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.