banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Irak'ta serbest bırakılan isçiler Ankara'ya getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, işçileri yurda getirmek için Irak’a giden ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı taşıyan uçak, işçilerin alınmasının ardından yaklaşık iki saatlik yolculuğun ardından Esenboğa Havalimanı’na indi.

Yolculuk sırasında, Irak’ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan işçilerle sohbet eden bakanlar, alıkonuldukları 28 güne ilişkin işçilerden bilgi aldı. İşçiler, kendilerini almaya gelen bakanlara uçakta  teşekkür etti.

Yolculuk sırasında kendileri için özel hazırlanan Türk yemekleri ikram edilen işçiler, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

İşçilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edileceği belirtildi. (İLKHA )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.