banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Iraklı sanatçılar Urfada

ŞURKAV (Şanlıurfa İli Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı) 20. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kente gelen Türkmeneli Tv temsilcileri ve Kerkük Telafer Müzik Grubu, TRT Sanatçısı Mehmet Özbek ile birlikte Vali Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti.

 

ŞURKAV’ın davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen Türkmeneli Tv temsilcileri ve Kerkük Telafer Müzik Grubu Vali Nuri Okutan’ı, Mehmet Özbek ile birlikte ziyaret etti

Vali Nuri Okutan ile bir süre görüşen, Türkmeneli Tv temsilcileri ve Kerkük Telafer Müzik Grubu Şanlıurfa’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Vali Okutan, Türkmeneli Tv temsilcileri ve Kerkük Telafer Müzik Grubu Vali Mehmet Özbek’e Şanlıurfa’yla ilgili çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin ardından Vali Okutan, Iraklı Sanatçılara valiliğin projeleri hakkında bilgi verdikten sonra birlikte esnafları da ziyaret ettiler.

ŞURKAV’ın 20. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle kente gelen Kerkük Telafer Müzik Grubu yarın akşam saat 20.00’da Urfacity Avm’de bulunan Belediye Nikâh Salonunda, düzenlenecek olan kuruluş yıldönümü etkinliklerinde bir konser verecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.