banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Irak Başkonsolosu Şanlıurfa'da!.. VİDEO


Gaziantep Irak Başkonsolosu Sabah S. Debbağh 16-17 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak olan Suriye’ye Komşu Ülkeler Arası Bakanlar Toplantısı öncesi Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa ziyareti kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret eden Debbağh’ı Vali Vekili Ramazan Seçilmiş makamında kabul etti. Misafiriyle bir süre sohbet eden Vali Vekili Seçilmiş, konuğuna Şanlıurfa ve Şanlıurfa’da misafir edilen Suriyelilerle ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Seçilmiş, konuğuna günün anısına Şanlıurfa’ya özgü hediye takdim etti. Konuk Konsolos Sabah S. Debbağh da Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’e Irak’a özgü hediye takdim etti.
Makamda gerçekleştirilen görüşmenin ardından Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa temaslarını sürdürecek olan konuğunu uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.