banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İpekyol'da ceketli yol kapatma eylemi

Bahçelievler Mahallesi ile İpekyolu Mahallesi'ni bir birine bağlayan yolun Belediye tarafından kapatılmasına tepki gösteren yaklaşık 50 kişilik grup cadde üzerine gelerek yolu kapatmak istedi. Polis ekipleri ile bir süre görüşen Mahalle Muhtarı daha sonra mahalle sakinlerini sakinleştirerek yolun kenarında basın açıklaması yaptı. Mahalle sakinleri adına konuşan İpekyolu Mahalle Muhtarı Zeynal Tavaş, "Şanlıurfa Belediyesi bu yola duvar çekti. Mahalle sakinleri olarak Belediye'ye mahkeme açacağız.
Sorunumuz çözülmediği takdirde ikinci kez yolu tam trafiğe kapatacağız. Belediye Başkanı'nın sesimizi duymasını istiyoruz. Mahallemize hizmet yapacağına, gelip yolumuzu kapatıyor. Hizmet için müdürleri arıyorum, bize hizmetin yeterli olduğunu söylüyorlar. Kimse sorunlarımızı çözmüyor. Pazartesi günü Valimizden randevu alacağız. Valimizde sorunumuzu çözmezse yolu kapatacağız. Dün burada 16 yaşında bir çocuk trafik kazasında öldü"
diyerek tepki gösterdi. Protestocu gurbtan bazılarının "ceket"lerini saladığı görüldü.

Bilindiği gibi Şanlıurfa belediye başkanı A. E. Fakıbaba yerel seçimlerde "ceket" söylemi üzerine propaganda yapmıştı.
Yapılan basın açıklamasının ardından mahalle sakinleri sessiz bir şekilde dağıldı.

www.balikligol.com / İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.