banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

İnternet medyasına karşı terbiyesizlik!

 

 

Adana'da bir televizyon kanalına konuk olarak katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın program sunucusu Yüksel Evsen'e bir benzetme ile ilgili olarak "onu bir gazeteci yaptı" demesi üzerine sunucu "internet sitesi sahibi diyelim gazeteci demeyelim, çünkü gazetecilik çok başka birşey" şeklinde Durak'ı düzeltmesi ile yerelde ve ulusalda internet haberciliği yapan çok sayıda gazetecinin tepkisini üzerine çekti.

 

Günümüzde 32 milyon internet kullanıcısının bulunduğu ülkemizde basın emekçisi olarak çalışan binlerce gazetecinin özlük haklarına yapılmış bir hakaret olarak algılandı.

 

Önümüzdeki günlerde yapılan bu hareketin sadece Adana'da değil Türkiye'nin birçok kentinden tepkilerin alınacağı bildiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.