banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

İnsanlar Bulamıyor Ama Hayvanlara Yapılıyor

Barınaktaki hayvanların sıcak yaz günlerinde serinlemelerine imkan sağlayacak havuza önümüzdeki günlerde başlayacaklarını belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, yaratılanları yaradandan dolayı çok sevdiklerini belirtti. Hayvanların kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Fakıbaba, Türkiye’de ilkleri yapmaya çalıştıklarını bu kapsamda Hayvan Barınağına da havuz yapacaklarını ifade etti.
Barınakta kalan hayvanların hijyenik bir ortamda tutulduğunu, yemelerinden içmelerinden her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını aktaran Fakıbaba “Biz yaratılanı yaradandan dolayı çok seviyoruz. Yani insan olsun, hayvan olsun, bitki olsun. Gerçekten onlara yaratandan dolayı büyük saygı gösteriyoruz. Özelikle hayvanlar bizim için çok önemli. Sağolsun bütün arkadaşlarım. Başta başkan yardımcılarım olmak üzere müdür arkadaşlarım çalışanlar onlara yürekten teşekkür ediyorum. Hayvan barınağında her türlü imkanı sağlamışlar. Biz Türkiye’de olmayan şeyleri hep yapalım diyoruz. İnşallah Hayvan barınağımıza da havuz yapacağız. Onların daha hijyenik bir ortamda yaşamalarını sağlamış olacağız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buradaki Hayvan Barınağımızda tutulan hayvanların yiyecekleri, bakımları, ortamları gerçekten çok güzel.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.