banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

İnsani Yarım Platformu Ramazan’da 3 Bin Ekmek Dağıtacak



Şanlıurfa Fırıncılar Odasını Ziyarette bulunan İnsani Yardım Platformu üyeleri Osman Gerem, Adil Saraç ve Yusuf Mert’i oda Başkanı Mehmet Emin Kaaratlı, Başkan yardımcısı Nusret Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Yıldırım ve Ziya Toprak karşıladı.

Ziyaret amacının Suriyeli mülteci ailelerine ramazan boyunca sıcak ekmek dağıtma olduğunu söyleyen İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Geren; “Suriyeli mülteci aileleri  için özel fiş basılacak ve isteyen aile bu fişlerle istediği Pide Fırınlarından, Somun ve Unlu Mamullerden ekmek alabilecektir. Fırıncı Esnafımız ise bu ailelere sattıkları ekmeğin fişlerini yanında biriktirerek Bayramdan sonra Fırıncılar Odası’nın alt katına getirip faturalandırdıktan sonra paralarını 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde alabileceklerdir” dedi.



Ziyarette; Biz zaten zengin fakir demeden tüm halkımıza yılın 365 günü hizmet ediyoruz. Oruç boyunca mülteci kardeşlerimize yardımcı olabilem için bu büyük yardım organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz diyen Oda başkanı Kaaratlı; “Bu organizasyonda emeği geçen Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman GEREM’e, Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyemiz Yusuf MERT’e ve  Belediye Meclis Üyemiz Adil SARAǒa bu yardımlarından dolayı teşekkürlerimizi fırıncılar Odası adına arz ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.