banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

İnşaatan düşen işçi hayatını kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesindeki dicle mahallesi'nde bir inşaatta çalışan 24 yaşındaki Erkan Kayakkan adındaki işçi, üçüncü katta çalışırkan bir anda dengesini kaybetti. Dengesini kaybederek düşen inşaat işçisinin yardımına arkadaşları koştu. 112 Acil servisi arayarak yardım istedi.

112 acil servis ekibi olay yerine gelerek ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 24 yaşındaki inşaat işçisi Erkan Kayakkan hayatını kaybetti.


Ailesi, Akrabaları ve yakın arkadaşları haberi duyar duymaz Siverek Devlet Hastanesine akın etti. Üzücü Haberi duyan ailesi sinir krizleri geçirdi. 112 acil servisinde görevli ekipler aileyi ve yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.