banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

İnşaat halindeki cami yardım bekliyor

Viranşehir ilçesinin Koşulu (Areveri) Köyünde inşaatı yarım kalan cami yardım bekliyor. Köylülerin ve hayırsever vatandaşların başlattığı cami inşaatı imkânsızlıklar nedeni ile yarım kalmış vaziyete. Yapılan yardımlar yetersiz kalınca cami inşaatının durduğunu belirten cami cemaati, caminin ibadete açılması için hayırseverlerin yapacakları yardımları bekliyor.

Köy sakinlerinden caminin yapımıyla ilgili bilgi veren Musa Elçi, "Cami inşaatına başladık ancak köyün sürekli göç vermesi nedeniyle camimiz yarım kaldı. Cami kaba inşaata durdu. İmam lojmanı, abdesthane vb. eklentiler ise henüz başlanmadı. Emeklerin zayi olmaması için camimizin bitirilmesi lazım. Cami inşaatın devam etmesi için tüm hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Her Müslüman kendi imkânları çerçevesinde cami inşaatımıza yardımda bulunabilir. Boya, kum, çimento, kapı, pencere gibi malzemelere ihtiyacımız var." dedi. (Sabri Acet-İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.