banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

İngilizce Yarışmasının Birincisi Anadolu Lisesi
Şanlıurfa merkezindeki 20 lisenin katıldığı bilgi yarışması 3 gün boyunca büyük çekişmeye sahne oldu. Liseler arası İngilizce Bilgi Yarışması finaline Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aziz Çiftçi, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan liseler arası İngilizce bilgi yarışması öncesinde Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aziz Çiftçi bir konuşma yaparak, “ Neden İngilizce yarışması” derseniz, bilim dili olan İngilizcenin hayatımızın merkezinde olması,İngilizcenin gündemde olması, önemsenmesi ve ülkemiz adına gelişmesi adına yaygınlaşması adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik.Bu etkinlik Türkiye’de ikinci defa olarak yapılıyor olması önemlidir.Birincisi Kocaeli’nde yapılmıştı ikincisi Şanlıurfa’mızda yapılıyor şu anda. Sağ olsun İngilizce öğretmenlerimiz böyle bir etkinliğe imza attılar. Toplam 20 okulumuz katıldı, İngilizce bilgi yarışmasına bu 20 okuldan 4 okulumuz bugün finalde yarışacaklar.Şimdiden finalde yarışacak okullarımıza başarılar diliyor ve inadına İngilizce diyorum.” dedi.   

Liseler arası İngilizce Bilgi Yarışması finaline Özel Murat Lisesi, Gap Kız Anadolu Lisesi, Karaköprü Anadolu Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi arasında yapıldı.

Toplam 15 sorunun sonunda;
1-Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi
2- Özel Murat Anadolu Lisesi
3- Gap Kız Anadolu Lisesi
4- Karaköprü Anadolu Lisesi oldular.

Dereceye giren okullara madalya ve plaketlerini Sosyal bilimler Lisesi Müdürü Aziz Çiftçi ile diğer katılımcılar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.