banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İnek tarlaya girdi diye; 4 ölü 7 yaralı

Diyarbakır merkeze bağlı Köprübaşı köyü Doğukarakoç mezrasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 2 aile arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine silahlar çekilince 34 YNJ 21 plakalı araç tarandı. Silahlı kavgada Sultan, Şaban, Emrah ve Mustafa Ersin hayatını kaybederken, Ayşe Çiçek, Rukiye Ersin, Birgül Ersin, Ali Ersin, Nizamettin Ersin, Bedia Ersin ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi daha yaralandı. Yaralılar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi ve Devlet Hastanesi
Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, köyde jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı. Köye gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, taranan araçta delilleri toplarken, köye giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.