banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İmam Bakır'dan pis kokular yükseliyor

Özelikle havaların sıcak olduğu yaz aylarında yer yer 3-5 metre aralıklarla konan çöp konteynırlarında kalan çöpler hemen kokmaya başlıyor buda mahallenin kokmasına ve sineklerin çoğalmasına sebep oluyor.
Konu ile ilgili konuşan mahalle sakinleri; burada ikamet ettiğimizden beri sık sık kanalizasyon borularımız tıkanıyor, tıkanan logarlar ise kötü kokulara sebep oluyor bu da yetmezmiş gibi zamanın da boşaltılmayan çöp konteynırları da aşırı koku yayıyor bu sebepten dolayı evlerimizde ve dükkanlarımızda oturamaz hale geldik. Konuya yetkililerin duyarsız kaldığını belirten mahalle sakinleri; eskiden burada 2-3 tane çöpçü vardı son 1-2 yıldır 1 tek çöpçü var oda koca mahalleye yetmiyor dediler. Cadde ve sokakların da yeterince temizlenmediği mahallede ikamet eden vatandaşlar belediyeye seslenerek, mahallelerine daha çok çöpçü görevlendirilmesini ve altyapı sorununun biran önce halledilmesini istediler.

İsa Polat / Gap Gundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.