banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

İlci: “Okumak, Yenidünyaları Keşfetmektir”



Düzenlenen Çok Amaçlı salon ve Kermes açılına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet SARMIŞ, Halil Ömer COŞKUN, Kız Lisesi Müdürü Müslüm KARABULUT, okul aile başkanı Müslüm YAPICIER, Diğer Okul Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İlk olarak yapımı tamamlanan Çok Amaçlı konferans salonunun açılışıyla başladı. Donanımı ve demirbaşları Kız Lisesi okul aile birliği tarafından karşılanan 150 kişi kapasiteli salonda, sınava dayalı yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü İLCİ; “Kitap her okuyanın ufkunu genişlettiği gibi en sadık dost olarak da nitelendirilir. Zira hep yanı başımızda ve istediğimiz anda içindeki bilgileri cömertçe sunar açıdan okumak, hayattır. Yeniden keşfe çıkmaktır. Kitap okumak gibi güzel bir alışkanlığı teşvik eden ve bunu sürekli yaparak kalıcı hale getiren okul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca konferans salonuna katkılarından dolayı Kız Lisesi okul aile birliğini tebrik ediyorum. Dedi.
Aynı saatte okuldaki fakir öğrenciler yararına düzenlenen kermesin gezilmesiyle program sona erdi. Okul Müdürü Müslüm Karabulut programda emeği geçenlere ve programa teşrif edenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.