banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

İlçede esrarengiz hırsızlık konuşuluyor

Viranşehir'de meydana gelen hırsızlık olayında internet bağlantısını yer altından sağlayan kablo inanılmaz bir şekilde çalındı.

Dün gece meydana geldiği sanılan hırsızlık olayında 1800 mm çapında200 metre uzunluğunda fiberoptik kablo çalındı. Maddi değeri 35 bin lira civarında olduğu sanılan kablonun hırsızlar tarafından çalınması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Yer altından geçen kabloya ulaşılabilmesi için logar kapaklarının açılması gerekiyor. Açılan bu kapakların içinden onca ağırlığa rağmen çıkarılan kablo ve hiçbir görgü tanığının olmaması emniyet tarafından araştırılıyor.

Kablo hırsızlığı nedeniyle resmi kurumlar dahil, Viranşehir’de yaklaşık 3 bin abone internetsiz kaldı.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.