banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

İlçe Müftüsünden Yavuz’a Plaket VİDEO

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Müftülüğünü 3 yıldır devam ettiren ve tayin gereği görev yeri değişen Müftü Aslan Çıtır, ilçede yapımı devam Zahiriye Camisine destek veren İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve meclis üyelerine, giderayak teşekkür plaketi verdi. Yavuz, en anlamlı plaketlerden birini aldığını söyledi.


Şanlıurfa İl Genel Meclisi, son aylarında kent merkezinden ve ilçelerinden gelen talepleri boş göndermiyor. Spor, sağlık, tarihi mekanların restorasyonu gibi konuların üzerinde durarak Şanlıurfa’nın yaşanabilir ve tarihinin korunması açısından daha iyi bir kent haline gelmesi için bir çok kuruma destek vermeye devam ediyor. Son olarak Ceylanpınar ilçesinde yapımına devam eden Zahiriye Camisi için yaklaşık 3 önce yardım talebinde bulunan ilçe müftüsü Aslan Çıtır, il genel meclisinden boş dönmedi.


İl Genel Meclisine gelerek yapımı devam eden Zahiriye Camisi için maddi destek isteyen ilçe müftüsü Çıtır, 70 bin TL yardım alarak caminin yapımına katkı sağladı. 3 yıldır Ceylanpınar ilçesinde ilçe müftülüğünü sürdüren Aslan Çıtır, bugün son kez İl Genel Meclisine geldi.  Muğla’nın Seydikemer ilçesine tayini çıkan ve bugün Şanlıurfa’dan ayrılacak olan Müftü Çıtır, yeni görev yerine gitmeden önce Başkan Mustafa Yavuz’a ve Meclis Üyesi Necmettin Sağlam’a teşekkür plaketi verdi.


Ziyaret sonrası plaketleri takdim eden Ceylanpınar ilçe müftüsü Aslan Çıtır, ziyaretle ilgili bir açıklama yaparak, ‘Yaklaşık 3 yıldır Ceylanpınar’da görev yapıyorum. Ceylanpınarlılar hem halk olarak hem de insan olarak, ilçe müftülüğü olarak güzel bir 3 yıl geçirdik. Bu aşamada Zahiriye Camiimiz vardı. Onu bitirme aşamasına getirdik ve bitirme aşamasında bize büyük destek veren başta İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’a, Meclis Üyesi Necmettin Sağlam ve diğer üyeleri çok teşekkür ediyoruz. biz buraya bir defa geldik, ihtiyacımızı arz ettik ve hiçbir tereddüt gösterilmeden yardımcı olunacağını söylediler ve yardımcı oldular. Bundan sonra ki meslek hayatlarında, iş hayatında ve siyaset hayatında kendilerine başarılar temenni ediyorum. Buradan ayrılırken de kendileriyle vedalaşıp haklarını helal etsinler.’ Dileğinde bulundu.


Yavuz, ‘en anlamlı plaketlerden birini aldım’


İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Ceylanpınar ilçe müftüsü Aslan Çıtır’a, öncelikle teşekkürlerini dile getirerek, ‘Sayın müftümüz Ceylanpınar’da yapılan Camii sayesinde biz kendileriyle tanıştık. Bir defa geldiler biz kendisini boş göndermek istemedik. İl Genel Meclisi olarak bizim camilere bakış açımız belli. Biz sadece Ceylanpınar’daki camiimize değil, birçok camiinin bakım onarımına üstlendik. Dolayısıyla ben meclis üyesi arkadaşlarıma, il özel idaresi sekreterime, eski Valimiz Celalettin Güvenç Bey’e, çok teşekkür ediyorum. Koordineli bir şekilde Şanlıurfa’mıza hizmet etmeye çalıştık ve hizmet etmeye devam ediyoruz…


Konuşmasında ara ara duygusal anlar yaşayan Yavuz, ‘Ben gerçekten müftü beye çok teşekkür ediyorum. Kendisinin tayini çıktığı halde bugün Şanlıurfa’da son günü, bizi unutmamış hatta, bugün beni aradığında ‘size bir plaket hediye edeceğim’ dediğinde, hem sevindim hem de üzüldüm. Şunun için çok sevindim. Gerçekten iyiliği ve insanlığı unutmuyor ve Şanlıurfa’dan ayrıldığı için de gerçekten çok üzüldüm.’ İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.