banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

“İl Sınırlarında Büyükşehir Modeli” Seminerde anlatıldı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Kadir Erol’un konuşmacı olarak katıldığı seminerde belediye personellerine büyükşehir belediyesi kanunu ve belediye kanunu hakkında önemli bilgiler verildi.
Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Eğitim Birimi’nce “Hizmet İçi Eğitim” kapsamında düzenlenen ve belediye personellerinin büyük ilgi gösterdiği seminere ayrıca Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Fevzi Yücetepe, Mahmut Kırıkçı ve çok sayıda belediye birim amiri katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Belediyesi’nin bilgi paylaşımı yaparak tecrübelerini, birikimlerini birbirleriyle paylaştıklarını ifade eden Av. Kadir Erol, oldukça faydalı geçtiğine inandığı seminerde belediye personellerine büyükşehir modelini anlattığını ve merak edilen soruları yanıtladığını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe ise 10 yıllık süreçte Şanlıurfa’da yaşanan değişimlere dikkat çekti ve insanların istediği zaman büyük başarılara imza atabileceğini kaydetti.
Yücetepe, “2004 yılını bir düşünün. Göreve geldiğimiz o günlerde imkanlarımızın kısıtlı olmasına rağmen, ekip olarak inandık ve bugün 2013 yılının Şanlıurfa’sını inşa ettik. Olmaz, yapamazsınız diyenler bir baktılar ki isteyince oluyormuş. Şimdi büyükşehir olduk. Bu kenti nasıl yönetiriz diye korkumuz yok. İmkanlar ölçüsünde her yere eşit hizmet anlayışı ve daha güçlü bir ekiple bence sorunların üstesinden niye geleceğimize inanıyorum” dedi.
Seminerin sonunda katılımcıların merak ettiği soruları yanıtlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Kadir Erol’a kentin tanıtımını sağlayan kitap, broşür ve cd den oluşan bir hadiye paketi takdim edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.