banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

İl Özel İdaresi Resmen Devredildi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 6360 Sayılı on dört ilde büyükşehir belediyesi ve yirmi yedi ilçe kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun gereğince büyükşehir ilan edilen ve bu Kanunla ilin mülki sınırlarının Büyükşehir Belediyesi sınırı olarak kabul edilmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen İl Özel İdaresinin devri için gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda İl Özel İdaresine ait taşınır ve taşınmaz malların belediyelere devri ile İl Özel İdaresi personelinin dağılımı konularında görüşmeler yapıldı.

Valilik konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve ilgili daire amirleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.