banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

İl Özel İdarede neler oluyor?
İstifaların nedeni daha önce görevden alınan ve görev değişikliği yapılan bazı müdürlerle alakalı olduğu tahmin ediliyor. Şanlıurfa’nın en zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmıyor ama istifaların devamı geliyor.



Mali Hizmetler Müdürü Habip İpar, Etüd Proje Müdür Müslüm Uyanık, Yatırım ve İnşaat Müdürü Halil Kırmızı, Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Açanal bulundukları görevden Cuma günü istifa ettiler. bugün ise İnsan Kaynakları Müdürü Bekir Engül de istifa dilekçesini verdi.

Edindiğimiz bilgilere göre; kurumda kadrolaşma olacağı yönünde..

Köylere hizmet götürme konusunda Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in seçim esnasında sık sık eleştirdiği kurumların başında gelen Özel İdare Kurumunun eksiklerini sıradan müdürlere kesilmesi kafaları karıştırdı.



Vatandaş; “Memur, yol su elektriği köye götürüp getiremez. İhaleyi alanlar bu şekilde korunmak mı isteniyor” sorusunu soruyor.



Birim müdürlerin “Günah keçisi” olarak seçilip, gerçek sorumluların gözden kaçırıldığı endişesi gündeme geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.