banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İL GENEL MECLİSİ STK'LARI ZİYARET ETTİ
Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, beraberinde Ak Partili Meclis üyeleri  İbrahim Aslan, Kadir Kol ile birlikte ilk olarak Mimarlar odası Başkanlığına yeni seçilen Murat Tepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Meclis Üyeleri daha sonra Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Gazeteci-Yazar Sabri Dişli’yi Kent konseyi Başkanlığında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretleri değerlendiren İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve İl Genel Meclis Üyeleri şunları söyledi ;



Mustafa Yavuz “Yeni seçilen Mimarlar odası Başkanı Murat Tepe, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ve yönetim kuruluna başarılar dilemek için buradayız. gerçekten sivil toplum kuruluşu olarak önemli bir mevkiin makamında oturuyor.Özellikle bir şehrin yapılaşmasında,inşasında çok kilit bir nokta.Bugün burada yeni başkanımıza çok iş düşüyor.Tabi birlik beraberlik içerisinde Şanlıurfa’mızı kalkındırmak için gerekli bütün çalışmaları hep birlikte yapmamız gerekiyor.Özellikle Van depreminden sonra da Şanlıurfa’mızın %60 lık gece kondu kısmının kentsel dönüşümünün başlaması için hepimize görev düştüğü kadar başkanımız Murat Tepe’ye daha da önemli görev düşüyor.Bu konunun gündeme getirilmesi konusunda bunu çok çok önemsiyorum.Yeni seçilen başkanımıza hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Gazeteci-Yazar Sabri Dişli’nin Kent Konseyi Başkanlığını başarıyla gerçekleştireceğini ifade eden Yavuz’ Sabri Bey memleketimizin değerli bir şahsiyeti, memleket savdalısıdır, Kent konseyinde memleketin sorunlarının çözümünde etkin rol alacağı kanısındayım’diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.